Storitve

Programiranje in načrtovanje

Bogate izkušnje na področju programiranja vgrajenih sistemov (embedded), na osnovi raznih operacijskih sistemov uCOS, TNkerne, Linux, Embedded Linux na različnih osnovah kot je ARM, MIPS, DSP, MSP430, PIC in AVR. Nudimo polno aplikacijsko, kot tudi "porting" podpora vgrajenim in PC platformam.

Načrtovanje strojne opreme

Strojno opremo načrtujemo s pomočjo Altium Designer programskega orodja, kar pomeni, da na koncu pripravimo tudi vso potrebno dokumentacijo za prototipe ali proizvodnjo. Pri samem procesu sodelujemo tudi s številnimi zunanjimi partenerji, ki nam nudijo storitev sestave naprav in izdelavi tiskanin. Uspešno in kvalitetno pokrivamo tako digitalne, analogne in RF zasnove naprav.

3D Modeliranje in mehanska zasnova sistemov

Zaradi kompelksnosti in ponavadi tudi majhnosti naprav, se pri svojem delu pomagamo tudi z orodji za 3D modeliranje, ki zajema tako ohišje naprave, kot tudi zasnovo drugih mehanskih sklopov. Izdelavo tehnično dokumentacijo za proizvodnjo ter definiramo vse proizvodne procese in materijale.

Izdelava prototipov in nadziranje proizvodnje

Zaradi bogatih izkušen na področju razvoja in tudi integracije elektronskih sklopov v razna ohišja, smo pravi naslov za natančno definiranje in sestavo prototipov ter nadzora proizvodnje.

Zasnova projektov in projektno vodenje

Aktivno sodelujemo pri zasnovi projekta z naročnikom, kar tudi pomeni, da pripravimo ustrezno dokumentacijo, definiramo postopke in mejnike projekta. Lahko se dogovorimo tudi za vodenje skupine ljudi naročnika, da je izvedba tako energijsko, kot tudi časovno učinkovita.