Navtika

Navtika oziroma splošno gledano je ves pomorski promet reguliran z mnogimi predpisi, zakonodajo in EU smernicami oziroma direktivami. Kot posledica vseh teh pravil, pa so se izoblikovale tehnične lastnosti, ki jim mora ustrezati takšna naprava. V ozadju so številna certificiranja in testiranja, katera morajo biti uspešno opravljena, da lahko komercialno tržimo takšno napravo. V te namene smo razvili napravo LT2001, ki jo lahko uporabimo v VMS (Vessel Monitoring System) in LRIT (Long Range Indentification and Tracking) aplikacijah ali namensko za lastne potrebe.

LT2001 je opremljena s satelitsko komunikacijo, ki izkorišča Iridium omrežje in zagotavlja varno ter zanesljivo komunikacijo tudi v severnih morjih blizu severnega tečaja, kar predstavlja veliko konkurenčno prednost na trgu.

LRIT

Izvedba LT2001-LRIT komunikatorja, ki izpolnjuje vse predpisane zahteve in kriterije za LRIT. Pridobljeno tudi uradno potrdilo o izvedenih testih pri Boeing Inc.

Preberite več

VMS

Izvedba LT2001-VMS komunikatorja z dodatno strojno in komunikacijsko opremo, ki omogoča priključitev zunanjih naprav in prenos podatkov o ribolovu. 

Preberite več